

برای انجام یک پروژه طراحی وب سایت ، ابتدا باید هدف از طراحی سایت مشخص باشه. اینکه قرار در سایت چه محتوایی گذاشته بشه و هدف از گداشتن این محتواها چی هست. در مرحله بعد باید با توجه به نیازمندی های سایت یک قالب مناسب در نظر گرفت و شروع به پیاده سازی آن کرد. بعد از این مرحله و انجام طراحی به صورت کامل ، سایت باید در شرایط مختلف تست بشه و عملکرد آن را تحلیل کرد.
وقتی که صفحات برای اولین بار باز می شود، صفحاتی که باید دیتا از کاربر بگیره خالی هست. به عنوان یک طراح با تجربه ، باید در زمان طراحی این موضوع را در نظر گرفت که کاربر واقعی زمانی که این صفحه را باز می کنه با چه تصویری روبرو می شه. یا حتی ممکنه که مدیر سایت هنگام محتوا گذاری بعضی از قسمت ها و موارد مهمی که باید برای هر محتوا گذاشته بشه را انجام نداده . مثلاً برای پست ها تصویر شاخصی نگذاشته باشه در عین حالی که در بلاگ سایت تصویر شاخص را نشون می ده.
لیست های بدون داده در طراحی وب سایت
یکی از نکات خیلی مهم که در زمان طراحی وب سایت ممکنه فراموش بشه، در نظر گرفتن چگونگی ظاهر صفحه برای زمانی که هیچ داده ای برای نمایش وجود نداشته باشه است.
مثلاً صفحه ای را فرض کنین که لیستی از کتاب های مورد علاقه کاربر را نشون میده. در این صفحه در ابتدا که کاربر از سایت استفاده نکرده و هیچ کتابی را به عنوان کتاب مورد علاقه انتخاب نکرده ،هیچ کتابی برای نمایش دادن نیست تا اینکه به تدریج کتابهایی را انتخاب کنه و لیست پر بشه.
در چنین شرایطی یا به اصطلاح شرایط اولیه که داده ای برای نمایش در صفحه نیست، شما به عنوان یه طراح باید به این موضوع توجه کنین که به جای اینکه فقط یک پیغام ” هیچ داده ای برای نمایش وجود ندارد” را به کاربر نشون بدین، در این صفحه چطوری از فرصت استفاده و کاربر را به بازدید از لیست کتاب ها تشویق کنین تا از بین اونها، کتابهای مورد علاقه اش را انتخاب کنه.
با طراحی سایت اصفهان آشنا بشین.