در این مقاله قصد بررسی ده راه برای تقویت سئو وردپرس رو بررسی کنیم :
1 – هاست خوب انتخاب کنید
سرعت یک عامل رتبه بندی بسیار مهم برای گوگل می باشد ، اولین قدم اطمینان از بارگزاری سریع در سایت شماست.
اگر در حال حاضر سایت شما کند است باید با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید و علت را جویا شوید. اما اگر نتوانند دلیل خاصی را ارائه دهند باید میزبان سایت خود را ( هاست ) تغییر دهید ولی هنگام انتخاب هاست جدید مطمئن شوید که اشتباهات قبل را دیگر انجام نمیدهید و یک میزبان هاست پر سرعت با پشتیبانی بالا را انتخاب می کنید.
2- تغییر ساختار پیوند پیش فرض وردپرس
به طور پیش فرض وردپرس وردپرس از ساختار پیوند ID استفاده می کند که برای سئو وردپرس مفید نیست و اگر به ساختاری مبتنی بر متن تبدیل نشود تاثیری بر روی سئو وردپرس نخواهد گذاشت
من ساختار نام نوشته را ترجیح میدهم زیرا می توانید چند کلمه کلیدی مهم در پست را ، به پیوند اضافه کنید.
3- یک افزونه برای نصب نقشه سایت .xml نصب کنید
نصب افزونه نقشه سایت برای وبلاگ وردپرس بسیار مهم است ، موتورهای جستجو برای خزیدن صحیح در وبسایت شما از نقشه سایت کمک میگیرند و داشتن یک نقشه سایت با فرمت .xml به آن ها کمک می کنند تا محتوای سایت شما را سریعتر و به روشی آسان تر جستجو کنند.
4-یک افزونه سئو نصب کنید
نصب یک افزونه خوب برای سئو بسیار ضروری است زیرا می تواند به صورت خودکار از جنبه های بی شمار سئو وبلاگ شما مراقبت کند.
این افزونه ها طیف گسترده ای از گزینه ها را در اختیار شما می گذارند، گزینه هایی مانند عناوین صفحه ، اضافه کردن توضیحات متا ، بهینه سازی کلمات کلیدی ، برچسب ها و بایگانی ها ، تایید اعتبار google analytics و … را در اختیار شما برای بهینه سازی وبلاگ سایت شما می گذارد.
5 – سرعت بخشیدن به وب سایت با افزونه های cashing
افزونه های cashing برای هر سایت وردپرس ضروری است این افزونه ها با ذخیره کردن حافظه پنهان صفحه ، حافظه پنهان مرورگر ، حافظه ذخیره سازی پایگاه داده باعث افزایش سرعت بارگزاری صفحات می شوند.
6- نظرات اسپم را مسدود کنید
نسخه های جدید وردپرس در پیوند ها تگ nofollowing که توسط کاربران در نظرات ارسال می شود را اعمال می کند که این کار بسیار خوبی برای سئو وردپرس می باشد و اگر کامنت های اسپم مسدود نشود این احتمال وجود دارد که صفحه به عنوان اسپم توسط موتور های جستجو شناخته شود و سایت شما جریمه شود.
7- ضمن نوشتن مطالب جدید ، به پست های قدیمی خود پیوند دهید
پیوند های داخلی روشی بسیار مهم برای تغذیه مطالب مرتبط با موتور های جستجو در وب سایت شما بود و هست
لینک دادن به پست های قدیمی تر و به روزرسانی پست های قدیمی کمک می کند تا از ترافیک بیشتری برخوردار شوند
8- بهینه سازی تصاویر
بهینه سازی تصاویر با فشرده سازی و تغییر اندازه آنها ممکن است حجم تصاویر را تا حد زیادی کاهش دهد
اطمینان حاصل کنید که تصاویر که در وردپرس بارگذاری می کنید از قبل بهینه شده اند اما اگر تصاویر از قبل بهینه نشده اند می توانید از افزونه smush استفاده کنید تا حجم تصاویر آپلود شده را به صورت خودکار بهینه کرده و کاهش دهد .
9- واکنشگرا ( ریسپانسیو )
داشتن سایت واکنشگرا باعث می شود تا گوگل توجه ویژه ای به آن سایت کند
بسیاری از کاربران برای جستجو از تلفن همراه خود استفاده می کنند و بسیاری از ترافیک وب سایت ها از این طریق است به همین دلیل داشتن یک وب سایت واکنشگرا از نکات مهم برای سئو وردپرس می باشد.
خوب است بخوانید: 5 مرحله برای بهینه سازی وب سایت